جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

ایجاد ظرفیت جدید مسکن ملی در اصفهان، خراسان جنوبی، هرمزگان و زنجان

دفتر اقتصاد مسکن از ایجاد ظرفیت جدید مسکن ملی برای ساکنین چهار استان اصفهان، خراسان جنوبی، هرمزگان و زنجان خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت راه و شهرسازی در راستای کمک به تأمین مسکن، طرح «اقدام ملی تأمین مسکن» را در قالب احداث ۴۰۰ هزار واحد مسکونی برنامه‌ریزی کرده است که ثبت‌نام از متقاضیان در استان های مختلف در هفته های جاری آغاز شد.

 

شرایط این طرح نشان می‌دهد برای اقشار متوسط رو به بالای جامعه است، چراکه متقاضیان باید بیش از ۵۰ میلیون تومان آورده نقدی داشته باشند و بتوانند ماهانه اقساط یک تا دو میلیون تومان وام این مسکن را پرداخت کنند. این در حالی است که در مسکن مهر، مردم با آورده‌های ده‌میلیون تومانی و اقساط ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومانی خانه‌دار شدند.

 

ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح اقدام ملی هرچند با تأخیر شش‌ساله شروع‌شده، اما می‌تواند آرامش و ثبات را به بازار آشفته مسکن برگرداند، در ماه‌های اخیر نیز شاهد درستی این مدعا بودیم، چنان‌که پس از اعلام رسمی آغاز این طرح از سوی وزارت راه و شهرسازی و در ادامه آغاز رسمی عملیات اجرایی این طرح شاهد ثبات نسبی و در برخی موارد کاهش قیمت مسکن در کشور بودیم.

 

دفتر اقتصاد مسکن در اطلاعیه‌ای از ایجاد ظرفیت جدید ثبت‌نام در طرح اقدام ملی مسکن در چهار استان کشور خبر داد.

 

در این اطلاعیه آمده است: با توجه به ایجاد ظرفیت جدید برای ثبت‌نام در برخی از شهرهای استان‌های اصفهان، خراسان جنوبی، هرمزگان و زنجان، سامانه ثبت‌نام در این شهرها در روز شنبه مورخ ۳۰ آذرماه ۱۳۹۸ مجددا باز خواهد شد. لذا متقاضیان ثبت‌نام در طرح اقدام ملی در این شهرها می‌توانند از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه با مراجعه به سامانه ثبت‌نام به آدرس www.tem.mrud.ir نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

 

گفتنی است، ظرفیت جدید برای ثبت‌نام، در شهرهای کاشان، قیصر، جوشقان‌قالی، نائین و انارک در استان اصفهان، بیرجند، طبس و نهبندان در استان خراسان جنوبی، زنجان و آب‌بر در استان زنجان و جاسک در استان هرمزگان ایجاد شده است.

 

به دلیل محدودیت زمین دولتی در این شهرها، ظرفیت ایجاد شده برای ثبت‌نام نیز محدود است و از این رو پس از تکمیل ظرفیت در هر کدام از شهرها، سامانه ثبت‌نام برای آن شهر بسته می‌شود.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسنعلی قصابی
United Kingdom
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۳۰
0
0
منطقه تهران